WIJ HEBBEN EEN KITTEN! ?Vlog 338 – Queen of Jet Lags[Muziek] hey ja zoals ik al zei we moeten verdienen dat ik en toe pinksterweekend en we zijn nu wij hebben sunday en ja dat het altijd wel tof ik niet paar jaar een hek backstage beweging is hier ook eerste lijnen ik ga ik wil hierna gaan wij helemaal droom voorbij ik heb die me mooi bos bodrum en daarna neem ik een mijn team disco's lolly's [Muziek] thunder is weer thuis en we hebben de kat melk je genoemd als is zo klein voorzichtig aan hij is heel zacht pap je het morning god voor mij en ook welkom bij een nieuwe vlog dat ik ook heel wat minder gezegd volgens mij in deze ploeg het is vandaag maandag matjes en vrijdag en ik heb net gedoucht ik ga nu vijf minuten gaan lunchen met verbinding lunchen met ska en met keer bij boren dus dat alle leiders trouwens kwijt ja dus we gaan lunchen en voor de rest ga ik misschien een video filmen vandaag die foto's maken en met melk je speler zwanger is nu in de melk je hebt net een quiz ik het nu even een potje vorm gemaakt concealer met een beetje economieën gemaakt van de ando's want de dierenwinkel zijn nog licht ik dingen vanmorgen wij naar de dierenarts nog gaan dit zit oké ik zie ik jullie zo dit is wat ik aan heb getrokken tijd hij vindt het shirtje er leek gekocht vinden shiva is mijn favorite door schoenen en deze heb ik van man ik het als een keer en ik neem deze test in merk was met je tegen deze opel vindt wat via leukers dan the family of die andere functie ja wij zijn met we hebben 8 karaat oost zaak fan stal en cheetos zitten dicht bij en maar niet plezier en ik heb ook gemaakt voelde dat lekker even wat ik de komende dagen het is weg weet je wel nee maar ik bedoel oké ik ga frituur snack die team zaheer niet te zwaar [Muziek] ik ben weer thuis ze waren net na de lunch effect eeh gaan chillen uw ik naar huis gaan het is zes uur en we gaan nu eten sanders nog even bij albert heijn want die hadden geen mayonaise meer je moest zij verkopen en hebben zoete aardappels boontjes we dachten we gaan een keer gezond eten en kip dus het gewoon lekker eten en wij gegeten en sander familie die gaan dit maken van kidslab hebt genoeg voor p&o make in elkaar en melk je bent op de kattenbak gepoept echt heel goed we zullen uw iphone naar laura de grootste account wilt er 10 km vanaf het wonen de grootste elkaar ter wereld is omar nemen niet weer maar zeg maar in onze ons systeem zo mark hoe die is 27 km komen wanneer denken dat haar echter veel elkaar gaat komen zou 520 kilometer wordt verleden hoe groot is dat het gewoon vier keer nederlandse naast elkaar aline vierkant we gaan eerst de gidsen gips stuk maken moet wel even toegeven dat dus zelfs als je nummer heel erg bezig met een met een recept met jou en dan ergens aan het eind want recept als dat nu nu moet je hem in de koelkast 40 uur marineren dat is echt zo wat is met dit ook want dit moet 24 uur uitharden en dan kunnen we verder nee ja het is heel pijnlijk hoe ga je nog meer jaren kind uitleggen oké sam voordat ik ga bezig niet veel ramen zijn gaat kijken dan investeer zijn vader moet wat doen wij hier oprecht dat plaste dat dat pleasure wegen dit die soorten van kan ik niet van twee mag niet inzoemen echt ja next level is dat irritant echt je bent vooral in slechte daar heel chagrijn ja gewoon naar vandaag is echt een hoog punt laten we wali probeer liefde raam meeste wel cleo sociale spy kanten ronddraai kromme meer rondrijden dat je het spul ziet dankje dat beweegt zeg moet je koersbroek ja ja hoe gaat het maar zodra dat het warm wordt dat wordt er zo'n warm maar dit moet niet droge meevoelen arriveerden we bij voelen met je handen moet je heel anders maar het zou warmer wat is er met die plek we noemen we moeten maar uit hadden en dan een meisje melk je je voelt en niet bangmaken wil dat ze rust gaat rondkijken lekker eten happie die geeft morning het is dinsdag ochtend en ik ben net wakker na het ziet er trouwens neemt je er echt goed uit ondanks dat ik heel veel pizza en snoep en chips over dus nl ik heb me some words mij aan hij komt over twee weken wit met die zwarte print en hij is echt zo mooi kwaliteit want ik heb niks zes keer gewassen of zo en alles is nog super zwaard er geen pluisjes dingen dus dat is mooi nu ga ik ga nu met melk je nou niet echt ook mee naar de dierenarts en we gaan we dus zo hoorden hoe oud nokjes en of zijn jonge meisjes en dat soort dingetjes spullen zou echt heel erg benieuwd ik durf geen make-up op want het is nog vroeg maar ik doe dus wel altijd ook al doe ik geen make-up op doen nu ook echt mijn wenkbrauw en zo niet maar alsnog door de oorbellen in zo stom we missen dus niet in die kleine opstaan van zo'n waardeer bulk nog maar dieren dan eerder uit en melk je is een jongen beveren en eens 7b en het is niet gezegd dat is me straatkat denkt de dierendokter ook en ja dat zijn tijd erover zullen niet eerdmans poort en voor twee weken dat gaat over 2 week alweer noob zijn ook twee weken gaan en dat ze dus even week is ik ben eigenlijk een andere man thuis is gaan ja ik ben benieuwd hebben nieuwe oproepen gevolgd en van de dochter zei dat dat ze goed waren en moeten dus nu gewoon twee keer per dag of een paar keer per dag kleine voor de blokjes geven en water en that's it en dan gaat het goed komen en wij zijn weer thuis ik ga eventjes brouwer maken en de dag verder starten en de vlog afsluiten want die komt morgen ochtend al weer online ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik hoop dat jullie het leuk vinden dat melk je vanaf nu de vroeg is dus heel erg bedankt voor het kijken vergeet niet te subscriben een comment achter te laten en dan zie ik jullie zondag weer [Muziek]

44 thoughts on “WIJ HEBBEN EEN KITTEN! ?Vlog 338 – Queen of Jet Lags

 1. Hoi Noor je moet je kat geen melk geven want daar kunnen ze niet heel Goed tegen dus het is beter om water de geven❤️

 2. OMG k had een toets vandaag en ik wist 1 vraag niet, maar dat hoefde we niet te keren toen dacht ik ik herken dit en toen kwam het een keer voor in een video. Sander gaf een zo'n klein uitleg dingetje???

 3. Ik volg je nu al een poosje .En melkje komt voor mij ook als een verrassing. Ik heb echt helemaal niks met insta. Het zou tof zijn als je ons ook op YouTube op de hoogte houd.

 4. ik ga stuk op hoe down to earth jullie omgaan met sommige kids stuff. Ja ik ga dat ding maken en zij gaat gefrustreerd toekijken. Draag me weg………………….. maar echt!

 5. denk ook even aan iets tegen vlooien en teken als hij daar de leeftijd voor heeft. FF checken bij DA, geen rommel van Kruidvat!

 6. Hey Noor, waar is vlog 337? Of heb je een foutje gemaakt met deze vlog dat dit 337 is, maar je er 338 heb neergezet?

 7. Je kan beter speciale kattenmelk of water geven als drinken i.p.v. gewone melk. Gewone melk is niet goed voor katten

 8. Super leuke vlog! Misschien voor de mensen die niet op insta gevolgd hebben even uitleggen hoe jullie aan haar komen 🙂

 9. Hahah ahh ik vind t zo leuk dat Sander soms echt een lopende wikipedia is, hij weet echt van zoveel dingen allerlei details die niemand weet

 10. Wat gaan jullie met melkje doen als jullie op vakantie gaan?? En laten jullie deze kat naar buiten? Want het is in Amsterdam best druk buiten en dat is niet heel veilig voor die schattige kitten!!❤️

 11. Lief hoor! Hoop wel voor het beestje dat hij niet te vaak alleen is. Aangezien jullie vaak op reis zijn. En inderdaad, katten kunnen niet tegen lactose! Dus geen melk. Het beestje krijg iig wel veel liefde ?

 12. Gaaf san! Je staat op mijn Bucket list… san een x live horen draaien? en jongens hoe cute melkje? leuke gezellige gezins vlog? fijne week weer jullie ❤️

 13. I love your music Sander!!!! Al voor zóveel jaar… er hebben heel wat deelnemers van mij gespind op jouw muziek!!!
  Love it ❤

 14. Super schattig maar onthoud wel katten mogen geen koemelk ze kunnen er buikpijn van krijgen en darm klachten ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *