WE HEBBEN KITTENS!oké biologisch mac nee wat is de gekste plek [Muziek] denk dat je mooi vol in boskoop gekste plek dat je dat je wat waar ik zeg niks willen proberen ons 2 kittens aan te smeren wat denk je mee of niet wat hier neem ik die kat in een soort signaal door die weer weet wat er aan de hand bij gewoon doen zijn leven heel zielig in de thans procedure wil de krant ze zijn weg zijn ze gevaar het zijn toekomst lood kippen maar ze zelf in het leven hoe je een met vier kittens liggen onder een dakpan ja ik ga je dadelijk nu voor je speciaal voor behaald ga ik neem ik dan heel erg grappig repareren de ja ja ja jongens sorry even en ik al veel te nemen aan de kant denkt schoon [Muziek] nee maar dat is er gebeurd [Muziek] oh oh [Muziek] oké oh mijn god hoe lee daar vandaag een nieuwe eettafel binnen gekregen dus de huis begint steeds meer op een huis lijken van bos van al deze troep hier alleen hij ziet er iets anders uit dan ik in gedachten had dit is wat we hebben besteld en wat we hebben gekregen ziet er zo uit misschien is het gewoon een japanse tafel dat we op de grond moeten zitten om te eten oh my god te bestellen daar en we krijgen benen opgestuurd beetje helpen oké en de duivels de hele cup of klein op camera kijk dans teske dus een tafel en de staan hier allemaal kunnen jullie zien of kunnen ook met staan een stuk of tien kinderen voor de deur mijn wat doe je ik nodig oké jongens we gaan de werknemer van de maand uitkiezen wie zal het horen dat het waarom van dit mee [Gelach] messing

39 thoughts on “WE HEBBEN KITTENS!

  1. Shit man ik kijk dit filmpje terwijl ik staar naar mijn twee nieuwe kittens die wij sinds gister hebben ? jullie leven lijkt zo op die van ons at the moment hahaha

  2. Even een heads up. Rooie katten zijn vaak katertjes en rooie katertjes zijn bijna altijd gek. Soms prettig gestoord, soms daadwerkelijk loco. Be prepared ;P .

  3. JA WE HADDEN HET GEWOON GOED OMG DIT IS ZOOOOO SCHATTIG ? wat zijn de namen? wat zijn de namen?

  4. Geweldig, dat jullie ze hebben meegenomen, superlief! Wij hebben 4 katten, succes! Hoe heten ze eigenlijk? Mahmut en mootje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *