MILAN HEEFT EEN KITTEN GEKOCHT! #1814probeer een domme dief voet knul [Muziek] zijn ere en super tof dat jullie kijken naar een gloednieuwe vlog mijn naam is enzo knol is zoals jullie kunnen zien ik ben vandaag weer vrolijk en als eerste ga ik vandaag dit pakketje openmaken want dat heb ik beloofd in de vlog van gisteren dus dat gaan we meteen als eerste doen het is breekbaar dus ik moet er een beetje voorzichtig mee zijn nee geluk sorry sprongen yes het is dames en heren een houder voor op het stuur van mijn motor bij mijn telefoon in kan klikken zodat ik zeg maar gewoon op navigatie kan rijden super chill want de laatste tijd als ik met de motor ergens heen gaat dan moet ik gaan kijken op de borden waar ik heen moet en dat is helemaal niet zo erg maar soms kan ik niet alles vinden en dan blijf je maar rondje rijden rondjes rijden en een mooie stoppen en op je telefoon kijken doe je hem weg in een rij weer verkeerd moet je weer stoppen op je telefoon kijken maar met deze handige tool kan ik hem vastmaken aan mijn stuur en kan ik hem navigatie bij super chill voor het motorrijden dus en dan hebben we hier juist hem eindelijk heb ik mijn eigen motorschoenen in designdenken hun en zo zijn dat motorschoenen ja weet je super vet ik wist zelf eigenlijk ook helemaal niet dat je zeg maar modieuze en motorschoenen had maar het heb je dus blijkbaar dus ik heb nu een paar motorschoenen die ik aanraad doen tijdens het motorrijden het is zwart dus een beetje warm maar motorrijden wil je wel gewoon veilig doen en niet en je korte broek zoals ik nu aan heb en het t-shirt je daar moet wel een beetje motorkleding bij komen kijken dus de motor schoentjes zijn echt heel erg chill wat zit hier dan in dit is rugbescherming oh kijk hoe vet dat er uit ziet oké stel voor ik ga een hele lange trip maken een keertje naar duitsland snel rijden of zo of ik wilde gewoon altijd zeker van zijn dat stel voor als ik val dat ik extra bescherming heb dan kan ik deze ontdoen superlikes rugbescherming mensen een top ik zal deze dozy wanneer zetten voor sok die vind dat helemaal geweldig zoals bijna alle katten he zak hebben de geen zin in vandaag vind je het wit te warm [Muziek] toch maar even kijken nou zorg en nog wat doen ga je er nog in ik ben serieus of drie minuten en dat filmen nee hij alleen maar ruiken zo goed doe je geld ze de tegen aan liegen je ben gek is ook in mijn gekkie weet je wat ik ga doen meteen ff motorrijden met de nieuwe schoenen ik ben wel benieuwd zie ik jullie denken en zo schoenen zijn schoenen maar nee hoor het is gewoon een goede smoes om even lekker te gaan motorrijden oké zo nu voel ik me echt heel koor met die schoenen dan moet ik even een sick shot van maken [Muziek] oké ik stop al oké weet je wat ik laat het wel gewoon bij het motorrijden we gaan nu even starten moet ik even alles lader en daar gaan hoor [Applaus] we wonnen klaar voor de motor rit heb ik helaas niet kunnen filmen en dat komt door een ding en kunnen jullie je dat nog herinneren dat was ongeveer een weekje geleden kijk merve ik heb mijn go-pro laten vallen in het water juist ik ben serieus moet doorbroken kwijtgeraakt dus ik heb een nieuwe gekocht met allemaal accessoires erbij en dat betekent dat ik vanaf nu weer wat mooie beelden kan maken als ik op deze beauty vind ik nog steeds zo'n vette motor holy moly kan nog steeds niet geloven dat ik hierop mag rijden dernières om helemaal zwart ook echt super vet en nu heb ik iets gekocht wat mij echt geniaal lijkt ik heb namelijk een wrist band gekocht en de naam zegt het al je doet hem om je arm om je pols en dan kan ik tijdens het motorrijden ik doen dan wel op mijn andere hand want anders kan ik geen gas geven bedenk ik me net dus ik doe hem op mijn linker arm en dan kan ik heel eventjes af toe tijdens motorrijden kan ik gewoon beetje gas geven dan kan ik de mijn ene hand zoals ik dus nu ook mezelf veel met mijn linker arm kan ik eventjes zo een patch op maken dat ik zo aan het rijden ben super gruwelijk dus kan ik een mooi zo om de pols dragen en ik heb een paar accessoires gekocht dat ik hem op mijn stuur kan zetten en dat ik hem ergens op de zijkant van de motor kan plakken en als het goed is heb ik een zuignap die ik op mijn hoofd concept of niet geval op mijn helm dus zoals jullie merk ik heb een paar nieuwe leuke speeltjes gekocht om meer vet te beelden voor jullie te maken en als het goed is ga ik morgen ook naar het water toe met de boot dus ik heb ook een stok gekocht waar de camera op kan die je kan uitsteken dus die komen hele vette vlog zijn mensen we hebben jullie er zin in ik zou zeggen doe even een duimpje omhoog ik ben een half uur verder maar het is zo ver ik heb de camera erop gekregen en in deze tas die ik bijna altijd bij me heb allemaal zoals jullie zien verschillende soorten batterijtjes is godzijdank zat daar ook een gopro batterijen in en ik had een micro sd kaart gekocht want ja die zat in mijn camera dus die ligt ook ergens op de bodem van het als meer heet dat geloof ik en voor de mensen die daar wonen jullie gaan het nooit vinden want zo'n camera is helemaal kwijt bent never nooit meer dat je hem vindt het water daar is zo troebel volgens mij iets van 3 meter diep en het is echt een heel erg groot meer dus ik zou god niet weten welke plek ik hem precies ben kwijtgeraakt maar goed dat betekent tas dicht helm op handschoenen aan motor starten en dan krijgen jullie nu al meteen wat vette beelden zien van mij [Muziek] [Muziek] eventjes bij milan langs en ik wat super leuk is milan die heeft sinds hoeveel dagen of weken 2 weken ja anderhalf week sinds dus bijna twee weken geleden dat ik dat nu toch veel had het is nog zo jong hoe jong precies 9 weken 9 weekjes keek nu zo schattig en leuk en heb je al een naam ja en dat is je bent de eerste die vk nee oh echt waar ja want ik heb mijn kijkers gevraagd om de naam maar niemand er is toch een naam en ik heb ook nog een filmpje toerist hem een naam verzinnen voor een huis die is ook echt super moeilijk ze is zo druk [Muziek] [Gelach] dus echt heel erg druk was alleen maar goed dat je hebt gaat spelen we springen springen paar aan dit is geweldig hoe ze kennen dan ook nog helemaal geen angst else zo jong zijn ze springen gewoon overal heen had hem moeten zien je ziet hoofd openhaard is ja wel proberen ze vanaf de grond probeer eens op de rand van de open haard natuurlijk nog nek jets is ze sprong omhoog probeerde zich vast te klemmen man op de rug echt super schattig het is nu heel druk maar normale sjaal rustig maar wat is nou het gekste wat ze tot nu toe heeft gedaan heeft zoiets kapot gemaakt nee eigenlijk niet nee ze is nog niet verkocht maar het is heel normaal heel rustig zestal een heel veel gaten in mijn handen gezorgd en oh man dit is zo irritant dan gaat zijn voeren je nu ook alweer 2 2 krassen van haar je twee van die halen ja dan gaat ze zo ineens er zitten op de bank en dan ineens dan de springt op je rug met de nagels volgen in je schouder doe je dat wel heel vervelend en kit nieuw schattig dan kom je foto's achteren kijk eens meer bang voor kijkers op wat is dat er een grote camera in je neus wil je jouw naam weten ja nou handen getrokken ja want dan weer de is die het weet haar naam is plekje in het italiaans freek dieren maar weet je wat vlekje is in iedereens ja van smal dus zoiets meegekregen mi niet kazumi kia maar wij gaan maak je macchia macchia hey hey maria wil weer weg omhoog macchia oké nou zo bijzonder en aan ja wat is ik had bij de dierenarts zei ik van ik wil macchia maria het is deze auto is voor het eerst dat de kat twee namen kreeg hoek hier is als chips of doe ik waar ben ik aan begonnen ook niet al middel ja ze heeft echt hele scherpe nagels en ze komt er net niet bij oh wiels goede is kan er goed uit halen oké oké en ze speelt met alles sommige de katten die spelen ook moet een eigen staat er is hier dus dan hebben ze nog geen idee dat ze überhaupt een staart hebben en dan laat je die staat een machine gaan ze meer spelen maar ik win heeft jouw toestel ook leo kit hem maar zij gaat als ze moet poepen dan racen echt zo door de kamer heen echt als een gek dus racekak ja denk ik en daarna ga dan ineens dan uit wilt racen dan gaat ze naar de kattenbak waar die staat achter je en dan gaat ze daar gaat zijn ding doen en dan komt ze we uit die kattenbak en ineens weer jong en dan is plein de moet ze eventjes de energie kwijt denk het je moet gek maar ik alles met de doe je kan er op de rug ook leggen en dan als een babytje vast houden zeg maar eens is zoo relaxed ik zorg ook dat het zo vast in de zon ja dit kan bij matje maak je ook gewoon ik denk dan vindt gewoon relaxed nu is ze de liever bij de saus geld terug om zo een groep e jeugd zo een zin te proberen doen met die goed wat zit je daar nu oh wat leuk ik kan me nog geen advies oksel kleine zoals ook ontzettend spelers ook om ik zeggen mark ja die is die is veel meer speels van het sokken was al een sok is nog steeds heel erg klein maar toch niet zo speels mij als toen ze echt een kitten wel zeg maar die wildsmith spelen en die was zo schiedam ik wil weer rustig gesprek te voeren en bevel je denkt anders over nu op let's gaan springen als je vindt deze niet super leuk ze vind deze fins heel leuk dit balletje je gaat zorgt voor balletje zie defensie heel leek zo schattig alles echt superschattig [Applaus] het soort helemaal geen het is zo schattig om te zien dat ze met haar pootjes en dat balletje doorduwen de dat gekkenhuis vw gol pad was een scriptie en kijk in de som water vond eentje ja dat ging houden dit zorgt ervoor dat ze gewoon altijd vers water heeft omdat het door blijft stromen midden zit er een filter in zodat het niet vies wordt naar onder en dan heeft ze altijd zoet stromend water de kunnen katten wennen aan buiten hallo zakje je jij bent ook lief kijk eens wat ik voor jou heb ik heb eten voor jou heb ik even opgehaald bij milan sokje had helemaal geen eten meer dus heb ik even ze het eten opgehaald gameten zakje toe gaan we eten waarom zit je dan uit te wachten gameten heel dichtbij of moet ik het naar boven halen voor je gameten [Gelach] en hoort toch helemaal niet zo weet je werk dus serieus en denken dan zitten denken wat nou als sok en macchia elkaar gaan ontmoeten dat ze super leuk zijn dit moet ik ook helemaal niet gaan doen een sok is zo gewend om hier te eten dat ze het waarschijnlijk nu wel gaat doen kijk zie je nu gaat ze gewoon meteen eten omdat altijd staten eten en drinken hier en als je dan blijkbaar in een keer ergens anders gaat zetten ik dacht dat is even handig en heb ik makkelijk licht met het filmen is helemaal niet handig voor sokken en kijk nu ze meteen aan het eten en normaal gesproken stink katten voor echt heel erg mijn geloof het of niet dit is ruikt zo lekker ik weet nu hoe het kan met dit eerste keer naar de kattenvoer ook wat gewoon echt lekker is nou als we het echt daadwerkelijk lekker is oké ik ga het proberen zag je wel denken en ze probeert maar kunnen gaan met drie blokjes ik zou ik zeggen dit recht super hand ze zag hoe weinig eten oké laat het ophouden dat het alleen lekker denkt moet liggen hebben lekker in de weg wil je gaat nu wel we nu wel als ik de vlog afsluiten zeer serieus ik drink wel een uur voor mij gelegen tussen toetsenbord en mezelf in gekkepoes in stuk mensen ik heb lekker opnames gehad who use us ik weer begint grappen ik ben moe dus ik ga lekker naar bedje toe zoals we moeten altijd zei morgen weer een nieuwe dag en hopelijk zijn jullie er dan weer bij om vier uur reed er niet heeft een blauw duimpje omhoog toch doen om deze vlog vergeet niet te abbonneren op mijn kanaal hier beneden morgen dat toevallig niet hebben gedaan dan cycli morgen en dan wil ik jullie heel erg bedankt voor het kijken en zeg ik zoals altijd dikke vette week nul molen [Muziek] en

40 thoughts on “MILAN HEEFT EEN KITTEN GEKOCHT! #1814

  1. Dat heen en weer rennen van de kat van Milan met het kaken doet onze kat ook dan rent hij naar het kaken heen en weer,??

  2. ???????⛅️?⛅️⛈????⛈??☃️????????⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️?????????????????????????????????????????????

  3. enzo ik hoop dat je dit teege mielan wil zegen de poes is zooooooooo schattig van mielan en mielan als je dit zied je poes is schattig ik hoop als ik de poes hat like like

  4. het is tog caten voer heel. dom enzo ?‍????‍?‍?????????????????is ??????‍??‍♂️?‍♂️?✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌???

  5. Ik heb kattenvoer ook een keer gegeten dat vind ik echt lekker maar ik denk dat het kattenvoer van ons anders is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *