Kitten Therapy: The Prescription for StressOh Zot Prej ku unë ta filloj ? Nga 1 deri 10 sipas nivelit te stresit , e kam rreth 6 Um niveli i stresit tim sot sigurisht është mes një 7 dhe një 8 A mund ta dëshiroj atë ju lutem ? Mirë telefoni im ishte vetëm nje situatë stresuese une lëshova atë,dhe i humba te gjitha kontaktet Sepse une sapo erdha prej gjykate dhe deshiroja te pushoja,duke u perpjekur te largohem nga i gjithë ai stres une dua te studiojjjj Pushimi im i tanishem eshte paksa i stresit Unë jam një kontraktues i pavarur dhe punoj per veten time nje gje që me sjell stres mua janë afatet gjithmone duket sikur do te rrezohet ne qdo sekond une vozita per ne Arizona dhe prap u ktheva dje Top tri gjerat qe me stresojne mua jane duke mos pasur kohe te mjaftueshme.. *femija ben zhurme* Gjith qka dua te bej eshte relaks por nuk di se si *nxjerr frymarrjen* Mirë se vjen tek ky meditim udhezimi A jeni gati ? Lë të fillojme. Gjej nje pozicion te pershtatshem. Mbylli sytë.Merr fryme thellë. *thith ajrin* Deri sa ju nxjerrni jasht frymen,lereni trupin tuaj te filloj te relaksohet Ndjejeni(ndegjojeni) gërhimen(kerrmezë) e maces se lumtur gerhimë gerhimë gerhimë Tani Hapi sytë Mjau! *Muzikë e gezueshme fillon* *Muzika Ndalon* *Qeni ben klithme* *Muzika e gezueshme fillon prape* Ti s'mund te jesh i stresuar nese ulesh ne nje kuti me plot mace teksa jeni i rrethuar me krijesa te reja sapo te kujton se ti duhesh ta marresh lehte ishte mirë, e papritur dhe adhuruese A mund ta bej prap atë? A deshiron ta besh prap ? Poo Tani ? Po!

33 thoughts on “Kitten Therapy: The Prescription for Stress

  1. being a first time cat owner, I can say that i am believer in the cat's stress reducing abilities. My little buddy out f nowhere will jump on my lap and purr and purr as he demands affection. It cheers me up on days where I had a crappy day at work or in general.

  2. Dr. Jordan Peterson recommends petting an encountered feline when the opportunity presents itself. Little wonder, it is rejuvenating for you and proves some sense of altruistic value in your capacity to give relief and comfort to another organism that casts no judgement save perhaps the jaggedness of your fingernails. The next time you lot see a pussy, remember to pet it. Give that furry thing a stimulating rub and don't let up until it's purring in ecstasy.

  3. This makes me miss my kittens,Luna,Shadow,Bevus,Tiger,and Stevie 🙁 Tiger and Stevie are alive but they got adopted to my Tia(Aunt) the rest got possibly eaten by coyotes or owls

  4. The fact that i wrote 'cat box video' into the search bar shows how stressed i am lately lmao

  5. OMGosh, you guys should totally bring back Kitten Therapy, the whole of the U.S. could totally benefit. We love it! When I can't sleep or I've just had a tough week I watch this again and it always makes me happy. I know other people feel the same way. Thanks for Kitten Therapy. Happiness is hard to find.

  6. I went into therapy for my anxiety today, and on the way to the clinic I had an encounter with the fluffiest little kitten ever. When my session with the therapist started I opened with "Well, I came here for therapy but I saw a kitten on the way here so I think I'm okay now."
    (Yes of course we still had the session, but it was a nice ice-breaker).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *