22 thoughts on “Kereta Custom Malaysia Autoshow 2019 MAEPS Hall B

  1. Nak komen kata Cardock agak jahil tentang Japanese old skool sports car sampai Mitsubishi Evo VI Ralli Art dgn Toyota Celica GT Four pun tak kenal tapi bila sedar yang “Sesungguhnya Allah mengetahui akan apa yang kamu tidak mengetahuinya.” Surah al-Baqarah ayat 30, terus kensel dan cermin diri. Keep it up, Cardock. Tips: Sila luangkan masa main Sony Playstation's Gran Turismo untuk crash course Japanese Sports Car nih.

  2. Ada kereta2 tu dah di review oleh channel galeri kereta. Tapi nape xkenal kereta idaman semua tu, rugi beb. Sekali scan dah boleh list ni. Teruskan bro buat review

  3. abang cardock…..terbaik lah…but please research skit pasal kete…hehehe…nak nangis bila dapat wrong info…lmoa…overall….terbaik

  4. Kancil cardock???…aduhh kereta malaysia tuu..first time aq rasa nk komen….apa2 pn mmg terbaikk ??????

  5. bro cardock,aku cdang kan cuba kau study psal kete2 jepun.. bkan ape psal culture kite kat mlaysia ni lbih pade kete jepun.. klu org tak knal kete mat saleh tu biase,tp klu kete jepun kau tak knal nanti orang rase plek plak?.. .jgn marah bro aku cuma bgi pandangan je ea.. think positif bro cardock.. i am one of your subscriber?

  6. Cardock kau mmg humble giler bila review ttg kereta ni. Boleh tak kau review tentang k car malaysia. Contoh kelisa. Budak2 subang jaya mmg ada gaya. ???

  7. cardock ni layan keta baru2 jaa bang cardock banyakkan kenal keta2 rare yang abang nampak tu semua tu rare dalam dunia bang contoh r33 r34 240z ae86 tu ada yang lampu petak ada yang lampu lanjang tu silvia pon abg buat tktau ja jalan hahah bang banyyakan kenal keta2 rare tu contoh evo 9 dalam tu bang keta2 tu lagi laju dan lagi mahal dari lotus elise bang cardock

  8. Mazda Savana fc … Toyota Mr2…..Mazda rx7 evo8 ..Integra dc5..hehehe cardock kete Conti byk dia tahu..kete2 JDM kalau masuk bodykit dia gagal skit kompius…hehehe..WDG byk cover conti je ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *