Dog Owners Be Like…(heste vrinksken) – Okay, jeg vil ringe til dig senere, skatte basse – [Mand] Okay, elsker dig. – Nej, jeg elsker dig, græskartærte – [Mand] Læg på, elsker dig. – Nej, du lægger på, engel ansigt. – [Mand] Nej, du lægger på, sukkerknald. – Fint, ses flotte. – Skatte basse, du er så lam. – Overhovedet ikke, det er nuttet. – Okay, jeg ville ikke fanges død, åh hej flotte dreng, min sukkerknald baby
waby bløde hundi. (kysser) (hurtigt opmuntrende musik) Okay, vær så god, poser med pizzaen. Kom nu, poser med pizzaen, (kameraet klikker) men se den her vej. Okay, bliv, nej, nej, bliv, okay, kom her. Poser med pizzaen, et mere, okay, et mere. Bliv, poser for mor, okay? Okay, sid stille. (hurtigt opmuntrende musik) Okay, et til. – Ja, min søn var oppe hele natten med influenza. – Årh, ja nej, jeg kan fuldstændigt relatere, min søn var også syg. – Nå, hvor gammel er din lille dreng? – Et, eller 15 i hundeår. Okay lyt, fra nu af er det på min måde eller ingen måde. Hvis du ikke kan lide det, så er døren der. Okay, ikke mere sjov og spas. Hvad for en flot dreng, hvem er en god dreng? Du er en god dreng. Og jeg vil have denne samtale igen. Få mig ikke til at gentage mig selv. Hvem vil have deres mave gnubbet, du vil have din mave gnubbet. Faktisk, ved du hvad, dig, du er fyret. Ja de er, ja de er fyret, er de ikke? Det her er ikke en sag hvor der grines. Jeg er lederen, jeg er chefen, jeg er striks, og jeg vil dræbe jer, okay, nogle spørgsmål? – Er jeg stadig fyret? Jeg sagde undskyld en million gange, og jeg skrev dig en sang, og jeg lavede aftensmad til dig. – Okay, undskyld for ikke at være imponeret. af din normalitet (gisp) Hvad for et stort gab. Wow, hvad for en klog dreng. Jeg er så imponeret med dig, skat. Du er et fjols. Det er ham der sover, årgh, ikke? Se her, han synger. Okay, se her, åh min gud, han tænker, hvad skal jeg lave i dag? Spise,r han gør det et par gange om dagen. Okay, her laver han ikke noget, men jeg tog et billede alligevel. (gisp) han er så nuttet, se. Lille baby. (kys) Laver du pølser? ♪ Alle de her mennesker er mine sønner ♪ – Okay, de giver ikke nogen mening, Nicki, du kan ikke bare gøre folk til dine sønner, det er ikke hvordan familie virker. Hej min lille baby dreng, kom til mor. Er du min gode lille dreng, ja du er, mor elsker dig. ♪ Jeg vil få nogle spark for dem ♪ – Har en hund i tre dage, med det samme laver en video som indeholder hunden. Hi skat, du er en træt dreng i dag. Det her er min nye hvalp, Scarbro. og hvis du vil følge Scarbro på Instagram, som du 100% skulle for hallo, se det her ansigt, @ScarbroTheDawg er hvor han er og han er sådan en lille damernes mand, er han ikke? Mor, jeg er træt, gå til slut kortet. Yo, kunne du lide den videi? Sørg for at give den en tommel op, del den med alle dine med-hundeejere og sig at de skal tjekke det ud. Min sidste video er derovre, anden vlog kannal er derovre. Sørg for ar abonnere fordi jeg laver nye videoer hver mandag og torsdag og du ved allerede den her dreng kommer til at være i dem. En kærlighed Superwoman, det er aflsuttet og zoop.

35 thoughts on “Dog Owners Be Like…

 1. Every dog person you've ever known… needs to see this video… and be made fun of. (In a nice way.) Starting #SuperSixty right now. Talking to my bbs for the next 60 minutes, replying to as many new comments as I can! xo

 2. Your Dog Is
  Sooooooooooooooooooooo

  CUTE!!!!!

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  ????????????????????????????????????????

  ????????????????????????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *